Критерії оцінювання

Ми живемо в інформаційному суспільстві. Невід'ємною частиною нашого життя стали комп'ютери та Інтернет. Для нас відкрито нові можливості для навчання, роботи й відпочинку. Ми маємо доступ до великого обсягу інформації, сучасних способів спілкування. Але не варто забувати про безпеку!!!

Як не потрапити до рук онлайн шахраїв та захистити себе від впливу шкідливої інформації розповів студент Центральноукраїнського державноого університету імені Володимира Винниченка

Артем Р. Він розповів про проект «БРАМА», який створено та підтримується Департаментом кіберполіції.



Діяльність проєкту Брама направлена на захист медіа простору  від російської пропаганди, блокування каналів поширення дезінформації,  протиправного та забороненого контенту. Також, метою проєкту є покращення медіа-грамотності українців, зменшення впливу пропаганди на суспільство та популяризація безпечного поводження в мережі Інтернет.Здобувачі освіти повторили та переконалися у важливості дотримання правил безпечної поведінки в Інтернеті, з цілями проекту щодо знищення російських осередків в Інтернеті, зменшення рівня булінгу та цькування в мережі, протидії шахрайству. Звернули увагу на кібергігієну.

Немає коментарів:

Дописати коментар